[vc_row uxb_theme_class=””][vc_column width=”2/3″ uxb_theme_class=”” css=”.vc_custom_1479793586404{padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][vc_column_text css_animation=”appear”]

Dengan hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas.

2. Sebagaimana maklum bahawa 22 November 2016 adalah merupakan Hari Keputeraan Duli Yang Maha Mulia Sultan Johor, Sultan Yang DiPertuan Bagi Negeri dan Jajahan Takluk Johor Darul Ta’zim.

3. Sehubungan dengan itu, Menjunjung Titah Duli Yang Maha Mulia Tuanku tiada sembah ucapan tahniah di media cetak dan media massa.

4. Walau hagaimanapun pemasangan bendera hendaklah dipasang 2 minggu sebelum dan 2 minggu selepas tarikh Hari Keputeraan Duli Yang Maha Mulia Tuanku.

5. Dipohon kerjasama YB Dato’ / Ydh. Dato’ / Tuan / Puan untuk mengambil perhatian dan tindakan dalam perkara ini.

Sekian, terima kasih.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ uxb_theme_class=”” css=”.vc_custom_1479793603132{padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][uxb_heading text=”Muat Turun” has_line=”true”][uxb_button button_text=”Surat Edaran” link=”https://www.johor.gov.my/perkhidmatan/arkib-hebahan/surat-edaran” button_size=”large” button_border=”radius” expanded=”true”][/vc_column][/vc_row]